Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

N40 klassisen voimanoston SM-kultaa Äänekoskelta

maaliskuu 29, 2014 by Uutiset, Voimanosto No Comments

Toipilas voimanostajamme Katariina Nokua saavutti kohtalaisen kisakunnon Äänekoskella pidettyihin klassisen voimanoston (Masters) SM-kisoihin mennessä syyskuisesta loukkaantumisestaan huolimatta.

Kata kyykkäsi 150kg, penkkasi 97,5kg ja veti maasta 170kg tehden yhteistuloksen 417,5kg. Viimeisellä maastavetoyrityksellä Kata yritti myös parantaa omissa nimissään olevaa N40 maastavedon suomenennätystä 180kg, mutta 180,5kg painoi tällä kertaa liikaa.

Edustuspaikka klassisen voimanoston MM-kilpailuihin (Masters) Etelä-Afrikkaan jokatapauksessa tuli, joten nyt on kisakalenteri päivitettävä ja keskityttävä ottamaan homma haltuun vaikka toipilaanakin Afrikan eteläkärjessä kesäkuussa.