Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Toimintaan keskeytys

Koronatilanne on lähialueella pahentunut nopeasti. Emme halua ottaa turhia riskejä, emmekä toimillamme edistää koronan leviämistä, joten keskeytämme toimintamme toistaiseksi. Seuraavat toimintamuodot jäävät toistaiseksi tauolle: isojen ja pienten urheilukoulut. hiihtokoulu. äijätreenit. Muistattehan kuitenkin liikkua ja pitää kunnostanne huolta omatoimisesti koronaohjeistusta noudattaen.

HUOM: Muutos suunnitelmaan: Hiihtokoulu ke 25.11. onkin normaali, Jämin hiihtoputkeen vasta ke ke 2.12.!

marraskuu 18, 2020 by Hiihto, Suunnistus No Comments

Yhteensattumien takia muutetaan suunnitelmaa: seuraava hiihtokoulu ke 25.11. pidetään vielä tutusti Honkalan maastossa, mutta ke 2.12. hiihtokoulu on Jämin hiihtotunnelissa. Tässä ohjeet hiihtotunnelikäyntiin 2.12.: tullaan omilla kyydeillä. tavataan hiihtoputken kahviossa klo 18. Ei sisälle putkeen ennen kuin väkimäärä on laskettu! pienimmille hiihtäjille mielellään huoltaja mukaan […]

Äijäreenit alkaa!

marraskuu 3, 2020 by Kuntoilu, Uutiset No Comments

Keskiviikkoisin klo 17-18 Honkalassa aletaan liikuttaa aikusia miähiä. Tarkoitus on kohottaa porukalla kuntoa ilman hienosteluja, sisältönä pääasiassa vanhan liiton kuntopiiriä ja muuta hikistymistä. Alle 35 vuotiaille äiti mukaan 🙂 Aloitetaan ke 4.11. Sana kiertämään!