Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

HSU seurana

Honkajoen Seudun Urheilijat on vireä Pohjois-Satakuntalainen urheilun monitoimiseura. Seura tarjoaa sinulle mahdollisuuden harrastaa monipuolista liikuntaa. Vuoden mittaan seuran aktiivisten jäsenten toimesta järjestetään useita kuntoilu- ja kilpaurheilutapahtumia.

Seura pyrkii tuottamaan mieleenpainuvia hetkiä erilaisten tapahtumien ja kilpailujen muodossa niin osallistujille kuin katsojillekin. Kilpailujen lisäksi useat erilaiset kuntotapahtumat ovat ainutlaatuisia mielialan nostattajia. Tärkeintä onkin nimenomaan osallistuminen, liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

HSU järjestää liikuntapahtumia ja kilpailuja monipuolisesti ympäri vuoden. Kesällä suosiossa ovat erilaiset juoksu- ja suunnistustapahtumat sekä yleisurheilukilpailut. Talvella puolestaan hiihto on yksi lajeista, joka on ollut vankassa suosiossa aktiivisen hiihtojaoston ansiosta.

Alla on mainittu muutamia ympärivuotisia suosittuja tapahtumia, joiden järjestäminen on yksi seuran päätavoitteista. Tarkemmat ajankohdat näille vuosittaisille tapahtumille löydät näiltä nettisivuilta.

Tervetuloa mukaan!

Tietyt urheilutapahtumat ovat vakiinnuttaneet paikkansa HSU:n tapahtumakalenterissa, ja toistuvat näin säännöllisin väliajoin. Alla maininta muutamista vuoden kohokohdista.

Hiihto:
Hiihtokalenteri
JunnuCup
HonkaSprint

Suunnistus:
Suunnistustapahtumat

Juoksu/Hölkkä:
Honka-Hölkkä