Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Hiihdon kisakausi pakettiin Inarin SM-kisoissa

4 huhtikuun, 2014 by Uutiset No Comments

Nuorten SM-sprintti ja KLL:n SM-hiihdot kisattiin Lapin perukoilla, Inarin Juutuanvaaran maisemissa 29.3.-30.3 . Vaikka ajomatka kisoihin olikin todella pitkä, oli toisaalta hienoa päättää todella heikkolumisen kauden kisat talvisissa olosuhteissa. HSU:n hiihtäjistä mukana olivat Haunian Venla, sekä Jussilan Jussi ja Marjaana.

Lauantaina hiihdetyissä vapaan sprinteissä Venla taisteli ensin karsintahiihdosta hienosti jatkoon sarjassa N18. Ikäluokan kansallisia huippuja vilisevässä alkuerässäkin hiihto kulki mahtavasti, mutta taistelu kärkisijoista meni sivu suun, kun Venlan edellä hiihtänyt kilpailija kompuroi. Loppusijoitus oli 23.

Sunnuntaina hiihdettiin koululaisten SM-hiihdot niinikään vapaalla hiihtotavalla liukkaassa kevätkelissä. Kaikki kolme hiihtäjäämme suoriutuivat urakastaan hienosti: Venla oli 14. sarjassa N17, Jussi 11. sarjassa M14 ja Manta 10. sarjassa N13.

Tuloksia löytyy kisasivuilta osoiteesta http://inarinyritys.fi/smkll/ .