Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Menestystä Hopeasompafinaalissa

maaliskuu 17, 2014 by Hiihto, Uutiset No Comments

Viime lauantaina hiihdettiin Hopeasomman valtakunnallisen finaali (suom huom. 13-16 v. ”SM-kisat”) Kalajoella. Järjestäjät tekivät hirmuisen työn saadakseen ladut kuntoon edellisellä viikolla lähes kesäiseksi muuttuneissa sääolosuhteissa. Lopulta kuitenkin kisat päästiin hiihtämään.

HSU:ta edustivat Jussilan sisarukset Jussi ja Marjaana ja hienosti edustivatkin: Jussi oli peräti 9. sarjassa M14 ja Marjaana 11. sarjassa N13. Mantasta löytyy hieno kuvakin järjestäjän nettisivulla: http://www.kalajoenjunkkarit.fi/hopeasompa-2014/kuvagalleria/kuvia-15-3-2014/ . Mahtavat hiihdot! Kun ollaan kymmenen haminoissa SM-tasolla, puhutaan todella kovista suorituksista.

Vielä hiihdettiin Tampereellakin kilpaa jo melko jäisellä tykkilumiladulla. Tunturin Annika ja muutama Haunia löytyy näiltä listoilta: http://tyritys.sporttisaitti.com/@Bin/139698/tulokset.html .