Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Hiihtäjät kiertävät Suomea

3 maaliskuun, 2015 by Uutiset No Comments

HSU:n edustushiihtäjät ovat lähiviikkoina opetelleet Suomen maantietoa. Ajokilometrejä on kertynyt, kun nuorten arvokisoja on kierretty.

21.-22. 2. pidettiin nuorten SM-sprintti ja KLL:n SM-hihdot Imatralla. M16-sarjan sprintissä Jussi Jussila hiihti upeasti sijalle 13. Sunnuntain KLL-kisassa olivat mukana Marjaana (N14, sijoitus 17.) ja Jussi (M15, 18.) Jussila ja Venla Haunia (N18, 29.).

Seuraavaksi suunnattiin pohjoiseen Keminmaalle, jossa pidettiin 28.2.-1.3. nuorten SM-hiihtoja viesteissä ja pitkillä matkoilla. 5 km rata oli todella vaativa raskaine nousuineen ja tiukkoine laskuineen. Sunnuntaina Venla hiihti N18-sarjan 15 kilometrin yhteislähtökisassa sijalle 24.

Jos tykkilumi lämpöaallon kestää, on ensi viikonloppuna suunta Kokkolaan, jossa nuorten SM-kisat jatkuvat. Kahden viikon päästä puolestaan neljä nuorta hiihtäjää ja yksi viestijoukkue on lähdössä Ouluun Hopeasomman loppukilpailuun. Kilsoja kertyy siis sekä hiihtäjien harjoituspäiväkirjaan että huoltajien auton matkamittareihin…

Muuten: kannattaa katsoa http://nuortensm2015.imatranurheilijat.fi/ ja http://kemski.sporttisaitti.com/nuorten-sm-hiihdot/. Tulosten lisäksi sivuilta löytyy myös hienoja kuvia HSU:nkin hiihtäjistä!