Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Honkasprintti 18.3.

3 maaliskuun, 2015 by Uutiset No Comments

…jos lunta vielä riittää…

Vakaa tarkoituksemme on järjestää perinteinen Honkasprintti ke 18.3. ”Järjestelykomitea” kokoontui eilen ja valmisteluja tehdään sillä meiningillä, että kisat pidetään.

Lumitilanne juuri tällä hetkellä mahdollistaa kisan pitämisen, mutta kuten hiihtoväki varmasti tietää, edes pitkä sääennuste ei lupaa hyvää hiihtokisojen järjestäjille. Päätöksen kisojen pitämisestä teemme aivan ehdottomasti viimeistään ma-aamuna 16.3. Hopeasommasta palattuamme. Toivottavasti lauha sää ei pakota tekemän päätöstä aikaisemmin… Ilmoittautuminen kisaamme tapahtuu sähköpostilla, eikä siis Kilmolla. Kun h-hetki lähestyy, voitte laittaa nimilistoja tulemaan. Hoidetaan osanottomaksut tarvittaessa vasta, kun selviää pystymmekö kisoja pitämään vai emme.

Kisamuotohan on parisprintti – todellinen elämyskisa! Kun koko talvi on hinkattu normaalimatkoja väliaikalähdöillä on mahtavaa päästä kokeilemaan todellista tykitystä mies miestä vastaan. Myös termi ”hapotus” saa tässä kilpailussa konkreettisen merkityksen. Ja yleisö näkee kilpailijat oikeastaan koko ajan- virittäkää siis suksien lisäksi myös äänijänteet! Kaikki hiihtäjät palkitaan – sehän on selvä.