Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Terveisiä piirinmestaruushiihdoista!

helmikuu 16, 2015 by Hiihto No Comments

Kaksipäiväiset Satakunnan mestaruushiihdot kisattiin viikonloppuna Noormarkun Kirkkokalliolla paikallisen Nopsan isännöimänä.

Ei muuten mennyt HSU:lla huonosti. Lauantaina henkilökohtaisissa kisoissa kilpailtiin PM-sarjojen ohella myös Juniorcuppia. Päivän koitosten jälkeen palkintopallille nousivat Jussilan sisarukset ja Haunian Venla. Lisäksi erityismaininnan ansaitsevat Uusihongon Salla ja Tunturin Annika nelossijoillaan. Hienoa on myös se, että alle 10-v. sarjoissa on kasvamassa ”uutta sukupolvea”, josta kuulemme varmasti lisää lähivuosina.

Sunnuntain viesteissä HSU:lla oli  4 joukkuetta; M10- sarjassa Janne, Konsta ja Antti olivat seitsemänsiä, miehissä Jussi J, Mikko, Heikki ja Jussi H kolmansia, N20-sarjassa Haunian siskokset toisia ja huippuna N14-joukkue Marjaana, Salla ja Annika, joka sai kaulaansa kultaiset mitalit!

Seuraavassa muutama otos viesteistä.

M10 -joukkue vauhdissa.

M10 -joukkue vauhdissa.

 

N20 lähtö

N20 lähtö

 

N14 -joukkue kultaa huuhtomassa,

N14 -joukkue kultaa huuhtomassa,