Vielä ”syysonnistumiset” Hetalle

Haunian Hetan suunnistuskausi jatkui kuin jatkuikin vielä parilla upealla kisalla. Viime lauantaina juostiin Tampereella kansallinen sprintti, Mikonpäivän suunnistus. Osanottajia kilpailussa oli yhteensä yli 900, joten säpinää riitti. D13 -sarjassa tyttöjä oli n. 40! Sprinttikartan hahmottaminen onnistui sujuvasti ja juoksukin kulki, joten tuloksena oli peräti toinen sija tässä kovassa kilpailussa.

Sunnuntaina oli vuorossa alueiden (=piirien) välinen Kultainen Kompassi -finaali 13-14 -vuotiaille, jossa Heta juoksi Satakunnan ykkösjoukkueessa. Tämä oli mahtava elämyksellinen kilpailu, jossa yli 100 tyttöä kirmaisi matkaan yhteislähtönä ja kävi välillä näyttäytymässä yleisölle ”varvausrastilla”. Heta oli oman ratansa 6., Satakunta sijoittui joukkuekisassa hienosti viidenneksi.

Tarkempia tuloksia tietoja Tampereen Pyrinnön nettisivulla.