Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Hetalla huippuviikonloppu

31 elokuun, 2015 by Uutiset No Comments

Suunnistuskausi alkaa kääntyä loppua kohti. Kuluvana kesäkautena Haunian Heta ja Uusihongon Salla ovat muodostaneet HSU:n kilpasuunnistuksen voimakaksikon. Molemmat ovat kilpailleet mukavalla menestyksellä varsinkin Satakunnan Oravacupissa D13-sarjassa.

Näin kauden lopulla pidetään nuorten suunnistajien kauden tärkeimmät kisat: Pe 28.8. suunnistettiin Koululiikuntakiiton SM-kisat Kirkkonummen Veikkolassa. Su 30.8. puolestaan pidettiin Satakunnan mestaruussprintti Pomarkussa, joka oli samalla nuorten sarjoissa kolmen piirin (Satakunta, Varsinais-Suomi ja Häme) alueottelu. Nämä olivat kaksi Hetan kilpailukauden arvokkainta kisaa. Ennusmerkit eivät olleet kovin hyvät, sillä edellisen viikon Oravacupissa Laviassa tuli muutama pummi, ja itseluottamusta koeteltiin myös kuntorasteilla, joista Heta tuli kesken pois. Silti Heta kasasi itsensä upeasti kauden tärkeimillä hetkillä, tuloksena uran arvokkaimmat saavutukset: KLL-Sm-kisoissa Hetan sijoitus oli 18. – osanottajia sarjassa oli lähes 90! Ainakin yhtä hyvin kulki Pomarkussa, tuloksena piirinmestaruus ja alueottelun pronssi sekä tukku kovia päänahkoja.

Kauden loput kisat voi nyt kisata ilman paineita rastihaasteista nauttien.

Heta vauhdissa Kainuun Rastiviikolla Suomussalmella heinäkuussa

Heta vauhdissa Kainuun Rastiviikolla Suomussalmella heinäkuussa