Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Kuopio Jukolasta hienoja uutisia!

kesäkuu 17, 2014 by Uutiset No Comments

Iso joukko HSU:n suunnistusväkeä vietti elämysviikonloppua Kuopion Vehmersalmella Jukolan viestin merkeissä. Kuten ennakkojutussa todettiin, nimenomaan elämys sinänsä ja ylipäätään maaliin selviäminen on meille tavoitteen täyttymys, mutta kivaa oli myös onnistua omalla tasolla yläkanttiin:

Venlajoukkueen sijoitus oli 944 yli 1200 joukkueen seassa. Joukkueessa juoksivat järjestyksessä Jenni, Sonja ja Mirjami Uusihonko sekä Minna Haunia. Täsmälleen samalla porukalla mentiin myös vuosi sitten ja nyt sijoitus parani jonkun verran, joten tyytyväisiä oltiin.

Jukolan viestissä kakkosjoukkue oli sijalla 1238. Joukkueiden kokonaismäärä on yli 1600, joten  taakse jäi jengiä paljon. Kun salaperäinen mister X tuli ekaan vaihtoon, viestiä veivät Samuli Hietaoja, Jukka Mäki, Veikko Ahokas, Jorma Uusipaasto, Arimo Koivisto ja suunnistajapankista lainattu Keijo Pulkkinen. Näitä lainoja moni seura tekee Jukolassa, jos varamiehiä tarvitaan.

Sokerina pohjalla oli ykkösjoukkueen hieno sijoitus: 556. Se on tiettävästi HSU:n ”seuraennätys”, paras sijoituksemme Jukolassa ikinä! Viestiä veivät aloitusspesialisti Juuso Västilä, Velipekka Raes, Jussi Uusihonko, Jukka Koskiniemi, Siikaisten vahvistus Hanna Peltomäki, Heikki Haunia sekä Henri Koivisto. Erityisen hienoa oli ”nuoriso-osaston” onnistuminen: Henri ja Jussi puskivat osuusajoissa 500 joukkoon ja se on harvinaista herkkua meille. Hieno homma!

Odotellaan vielä muutama päivä, jos vaikka saataisiin muutama kuvakin näkyville…