Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Suunnistuskausi kuumimmillaan

13 kesäkuun, 2014 by Suunnistus No Comments

Haunian Heta jatkoi menestyksekästä suunnistukauttaan keskimatkan aluemestaruuskisoissa Harjavallassa 4.6. Jo toinen sarjan D12 piirinmestaruus taskussa tällä kaudella, joten odotukset on ylitetty jo moninkertaisesti, vaikka kausi on vasta alkupuolella.

Huomenissa matkustaa vähän varttuneempia HSU-suunnistajia kohti ”Savonmuata” Kuopion Vehmersalmelle suunnistusmaailman upeimpaan tapahtumaan, Jukolan viestiin. Yksi joukkue osallistuu venlojen 4-osuuksiseen viestiin ja kaksi joukkuetta 7-osuuksiseen Jukolan viestiin. Tältä keikalta tuskin tullaan Hetan malliin kultamitalien kanssa, mutta Jukolassa kyse onkin ennenkaikkea ainutkertaisesta elämyksestä. ”Jukolan taikayö” ei ole pelkkä fraasi, vaan ainutlaatuista tunnelmaa osuvasti kuvaava slogan!

…jospa tuhannen parhaan joukkoon pääsisimme Jukolan viestissä…