HONKAHÖLKKÄ TULEE TAKAISIN! TULE MUKAAN – SAATAT VOITTAA PALJUN!

Päivitys 29.7.: HUOM 1: Tapahtumassamme voi maksaa vain käteisellä! Varaa ilmoittautumiseen mielellään tasaraha! HUOM 2: Koronatartuntojen määrä on kasvussa -> muista maski, turvavälit ja käsidesin käyttö!

Vuoden 2020 Honkahölkkä jäi väliin koronatilanteesta johtuen, mutta vuoden 2021 hölkkä pidetään perjantaina 30.7. klo 20 erikoisjärjestelyin:

• PÄIVITYS 22.7.: Koronatartuntoja on Pohjois-Satakunnassa muutamia ilmaantunut, joten
    • älä tule tapahtumaan oireisena!
    • noudatathan koronaohjeitamme!
  • Lähtöpaikka ja kilpailukeskus on Honkajoen Urheilukentällä (Karviantie 12). Näin saadaan kisakeskukseen väljyyttä, joka mahdollistaa turvaetäisyyksien pitämisen.
  • Kaikkien osallistujien kesken arvotaan lähes 2000 euron arvoinen palju! Kaikki osallistuja saavat uusitun mitalin ja myös useita pienempiä palkintoja arvotaan!
  • Matkat ja reitit muuttuvat hieman totutusta:
    • 5 km (ns. ”vitosen lenkki”: pururataa /latupohjaa)
      • kilpasarja miehet
      • kilpasarja naiset
      • kilpasarja miehet 45 v.
      • kilpasarja naiset 45v.
      • hölkkäsarja ajanotolla
      • sarja ilman ajanottoa
    • 3 km (ns. ”kakkosen lenkki” hiukan pidennettynä: pururataa / latupohjaa, metsätietä)
      • kilpasarja tytöt alle 16 v.
      • kilpasarja pojat alle 16 v.
    • 1 km perhelenkki (ns. ”ykkösen pururata”) ilman ajanottoa. Urheilukenttä kisakeskuksena mahdollistaa tämän kokeilun. Kilsan jaksaa varmasti perheen pienimmätkin!
    • Matkat siis mahdollistavat nyt osallistumisen todella matalalla kynnyksellä – lähde mukaan!
  • Ilmoittautuminen
    • ennakkoon 26.7. mennessä 12 e (Juoksijakortilla 11 e), alle kouluikäiset 5 e, tilille FI84 4720 1020 0054 59 . Tärkeää: kirjoita viestikenttään maksaessasi jokaisen juoksijan nimi ja sarja!
    • Paikan päällä klo 18.30 alkaen 13 e (Juoksijakortilla 12 e) , alle kouluikäiset 5 e.
  • Alustava kisaohje:
    • Pysäköinti Monitoimitalo Honkalan P-alueella, Honkalantie 1 (kisakeskukseen n. 100 metriä)
    • Ilman aikaa sarjojen osanottajat:
      • jos lähdette ennen yhteislähtöjä, antakaa reilusti tietä takaa tuleville kilpajuoksijoille, jotta haavereilta vältytään.
      • osanottomitaleja maalissa tarjolla 19.30 alkaen.
    • Koronatilanteesta johtuen
      • suosittelemme ehdottomasti maskin käyttöä kisakeskuksessa ennen ja jälkeen hölkkää.
      • käsidesiä on tarjolla useassa pisteessä.
      • pyritään pitämään turvaetäisyyksiä.
      • lähtöaikataulua porrastetaan:
        • 3 km yhteislähtö 20.00
        • 5 km yhteislähtö klo 20.10
      • pukuhuoneita ja saunoja ei ole käytössä.
    • Seuraavissa tiedostoissa tapahtuma-alue- ja reittikartat, sekä pelastus- ja terveysturvallisuussuunnitelmat.

Näitä tietoja täydennetään tarvittaessa viime päiviin asti. Lämpimästi tervetuloa Kankaanpään Honkajoelle kuntoilemaan!