Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Honkajoella Frisbeegolfrata!

23 heinäkuun, 2019 by Kuntoilu, Uutiset No Comments

Aaltosen Sinikka ja Lasse maksoivat frisbeegolfkorit ja muut ratavermeet järjestämiensä konserttien tuloilla. Tänään pidettiin korien pystytystalkoot Honkalan ”ykkösen” maastossa. Vielä on pientä säätämistä jäljellä (heittopaikkojen matot ja lankut vielä irtonaisia ja kartat puuttuvat), mutta PELAAMINEN ON JO MAHDOLLISTA!

Siitä vaan kokeilemaan! Liitteenä on summittainen kartta, josta suunnilleen selviää korien ja aloitusheittojen paikat. HUOM: Pidetäähän yhdessä huolta radasta: ei roskia metsään, ei siirrellä aloitusmattoja, eikä hölmöillä muutakaan – mutta pelataan! Kiekot lentämään!

Saapa nähdä, tuleeko HSU:llekin tästä uusi laji…?

Huom: Kartassa punaiset pallot ovat väylien aloituspaikkoja ja keltaiset koreja. Neonvihreä pallukka on radan alkukohta, jossa on ”lämmittelykori” vaikka puttausharjoituksia varten. Siihen on tulossa myös aluekartta.