Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Nuorten voimanoston SM-kilpailut saatiin kunnialla päätökseen

tammikuu 28, 2019 by Uutiset No Comments

SM-Honkajoki 26.-27.1.2019

Kaksi kovaa kisapäivää, tiukkoja tilanteita, rajua vääntöä, pettymyksen ja ilon kyyneleitä. Niistä oli SM-kisat tehty.

Kisat alkoivat Honkajoen kunnanjohtaja Ulla Norrbon puheenvuorolla, jossa hän pääsi myös samalla onnittelemaan 35-vuotta SM-kilpailuja kuuluttanutta Heikki Orasmaata. Kiitos Ulla puheesta ja onnittelut Hessulle vielä kerran!

Menestystä tulvi Kankaanpäähän ja tietenkin myös Honkajoelle. Sara-Sofia Väliviidan kisa Kankaanpään Wilma Kivikarin kanssa ratkesi vasta viimeisellä nostolla kankaanpääläisen eduksi.

Kuvassa Sara-Sofia Väliviita ja Wilma Kivikari. Molemmat tytöt olivat kisaan todella tyytyväisiä. Sara-Sofiaa jäi hieman kaivelemaan kyykyn helppous.

– Viimeisen kyykyn jälkeen tuntui siltä että olisi ollut yli 100kg kyykky päivä, totesi Sara-Sofia tuoreeltaan kisan jälkeen.

Kuvaaja: JUHA LEVONEN. Sara-Sofia Väliviita ja onnistunut 90kg nosto.

Suuret kiitokset kovan urakan tehneille kuuluttaja Heikki ”Hessu” Orasmaalle sekä nettistreemausta selostaneelle Juho Kangasniemelle. Isot kiitokset myös kaikille tuomareille. Myös liiton sihteeri Timo Lillbackan panos kisojen läpiviemiseksi oli merkittävä. Kiitos kuuluu lisäksi Kankaanpään Voimailijoiden Jouni Vähäsantaselle sponsorien hankinnasta kisakulujen kattamiseen, hienoa kun mainostajia lähti suuri joukko mukaan!

Onnittelut myös jokaiselle nuorelle nostajalle kovista suorituksista, toivottavasti pystyimme osaltamme suoriutumaan odotustenne mukaiselle tasolle.

Honkajoki hiljenee hetkeksi voimanoston osalta, mutta jo ensi kuussa Sotkamossa 22.-24.2.2019 järjestettäviin klassisen penkkipunnerruksen SM-kilpailuihin on HSU:lta lähdössä kaksi nostajaa.

Haluamme kiittää kaikkia talkoisiin osallistuneita! Erityiskiitos Sami Järvinen ja Kari Nevanen!

Alla linkki josta pääsee valokuvaaja Juha Levosen ottamiin kuviin käsiksi. Kuvia voi käyttää kuvaajan nimi, Juha Levonen, mainiten oman harrastuksen  kehittämiseen.

Kaupallinen käyttö pitää aina sopia erikseen.

https://drive.google.com/drive/folders/1w6NAvSK1uTMNTt6zBnP5MyF0eTfWnwHd?usp=sharing

Mukavaa lopputalvea ja alkavaa kevättä toivotellen,

Katariina Nokua ja Markus Väliviita

HSU voimanosto