Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Kohta tykitetään lunta

6 joulukuun, 2018 by Hiihto, Uutiset No Comments

Kontti, jossa lumitykkikalusto on, tuodaan lähipäivinä Honkajoelle -> talkooväkeä tarvitaan pian!

Sääennuste on valitettavasti lumen tekemisen kannalta heikentynyt, mutta tämänhetkisen ennusteen mukaan näyttäisi siltä, että maanantain-tiistain (11.-12. 12) aikana tapahtuisi käänne kohti pidempää pakkasjaksoa. Niinpä tarkoitus on, että
– pistetään tiistai-iltana 11.12. klo 18 alkaen tykit käyttökuntoon (tähän tarvitaan 5-10 henkeä)
– ja joko välittömästi tai viimeistään keskiviikkona käynnistetään tykit – säätilasta riippuen. Ja tämähän sitten vaatii jatkuvaa valvontaa, tykit pidetään käynnissä yötä päivää usean vuorokauden ajan – jos vain vettä riittää.

Ilmoittaudu siis mukaan talkoisiin Heikille p. 0400-427004 (soitto, viesti tai WhatsApp). Hanki mieluusti muitakin talkoolaisia.
Pari huomautusta:
– erityisesti kaivataan ihmisiä, joilla on mahdollisuus valvoa tykkejä yöaikaan sekä ns. virka-aikaan.
– tykitys suoritetaan nyt uudesta vesialtaasta ykkösen ja kakkosen lenkkien välisellä peltoaukealla. Sähköliittymä on altaan vieressä, joten mitään aggregaatteja ei enää käytetä.
– tykityksen jälkeen lumen levitysvaiheessa tarvitaan erityisesti konemiehiä. Huom: Rentti luvannut koneita käyttöön. Tarkkaa levityspäivää ei vielä voi tietenkään sanoa, ensin täytyy olla lunta tehtynä.
– olosuhteet ovat täysin uudet, joten kyse on nyt kokeilukerrasta ja opettelusta – emme pysty etukäteen tietämään, paljonko lunta saadaan ja miten homma muuten sujuu, joten ollaan kärsivällisiä.

Nyt siis on hiihtoväen aika herätä kesäuniltaan, valkoista kultaa tiedossa…