Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Honkalan hiihtobaanat tulossa hienoon kuntoon!

21 marraskuun, 2018 by Hiihto, Uutiset No Comments

Tilannetiedotusta Honkalan maastosta:

Honkajoen Lions club on Uusihongon Hannun johdolla tehnyt upeaa työtä hiihtoharrastuksen(kin) eteen. Leaderhanke, jonka osana tehdään huikeaa parannusta Honkalan maaston hiihtobaanoihin alkaa olla loppusuoralla. Tällä hetkellä:

A. 1,5km älyvaloreitti
– on lähes valmis.
– pohja on hienossa kunnossa
– ”Ylisen puolen” kaksisuuntainen osuus on levennetty niin, että varmasti mahtuu molempiin suuntiin.
– perällä on pieni osuus ihan uutta linjausta.
– valojen kytkentä vielä osin kesken, älyohjaus on vielä asentamatta, mutta esim. tänään valot kytketään käsin päälle hiihtokoulun ajaksi – kannattaa tulla katsomaan!!!! Lopullinen asennustyö valmistuu lähiviikkoina.

B. myös vitoselle vaihdetaan uusi valaistus, valmistunee lähiviikkoina.

Lumen tykitystä varten on tehty uusi allas ykkösen lenkin läheisyyteen. Vesi on nyt kovin kuraista, otetaan viisailta selvää, onko kuitenkin ainakin jonkinlainen ”koetykitys” mahdollista jo tälle kaudelle. Eli olkaapa valmiita tykitystalkoisiin, jos lupa saadaan!