Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Nokualle 160kg penkkitulos ja voimanoston N40 SM-kulta!

helmikuu 22, 2014 by Uutiset, Voimanosto No Comments

HSU:n Katariina Nokua teki varovaisen voimanostokilpailun, joka oli ensimmäinen akillesjänteiden leikkausten jälkeen, aloittamalla kyykyn 70 kilolla. Hyvältä tuntuneen noston jälkeen seuraava kevyt rauta 100kg ja kolmannen noston väliinjättö.

Toka nosto

Seuraavaan lajiin, penkkiin, lähdettiin eri asenteella ja alkuraudaksi lastattiin 150 kg, joka ei kuitenkaan onnistunut. Siitä lannistumatta seuraavaksi nostoksi laitettiin uusi N40 SE lukema 155,5 kg, joka nousikin mukavasti. Viimeiseen nostoon laitettiin luu kurkkuun mahdollisille tulevaisuudenkin kilpakumppaneille, 160kg, jolla saattiin N40 SE:kin uusille kymmenlukemille.

Vedon kolme suoritusta 120, 150 ja 167,5kg olivat helppoja perusnostoja toipuvalle lavakonkarille.