Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Hiihtotoiminta käyntiin

syyskuu 4, 2017 by Uutiset No Comments

Hiihtotoiminta käynnistyy:

1. Hiihtopalaveri Haunialla Katajistontie 6 ma 11.9. klo 19. IHAN KAIKKI HIIHTOHARRASTUKSESTA KIINNOSTUNEET tervetulleita paikalle. Suunnitellaan syksyn ja ehkä vähän talvenkin toimintaa. Uudetkin kasvot tervetulleita.

2. Hiihtokoulu lapsille ja nuorille alkaa ke 13.9. klo 18-19 Honkalan maastossa. Säänmukainen sporttivaatetus päälle ja sauvat mukaan. Erityisesti uudet harrastajat tervetulleita! Huom: hiihtokouluharjoituksiin tuleminen ei velvoita esim. hiihtämään kilpaa talvella. ”Vanhat” harrastajat: laittakaa sana kiertämään! Hiihtokoulua jatkettaneen sitten keskiviikkoisin samaan aikaan, mutta jatkoaikataulu varmistuu maanantain palaverissa; seuratkaa siis tiedottamista.