Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Kuntorastikalenteri elää…

syyskuu 4, 2017 by Uutiset No Comments

Isojoen keskustan sprinttikartalla juostaan siis vasta ke 6.9. klo 18. Tämä kuntosuunnistus on vauhdikas sprintti lähes ”cityolosuhteissa” ja tosi turvallinen myös vasta-alkajille, koska kaikki rastit ovat lähellä lähtö- ja maalipaikkaa, melkein huutoetäisyydellä! Tervetuloa siis isolla porukalla mukaan sekä kokeneet konkarit että uudet kokeilijat!

Ja ennakkotietoihin nähden tulee toinenkin muutos: yörastit Kivistökulman kartalla siirtyvät myös. Yösuunnistusta tarjolla pe 15.9. klo 22. Kivistönkulma löytyy Santaskylästä Kpään puolelta. Ja tämä on sitten syksyn viimeinen suunnistustapahtuma Honkajoella, joten on korkea aika tulla mukaan!