Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Talvinen hiihtotoiminta käyntiin

16 tammikuun, 2017 by Hiihto, Uutiset No Comments

HSU:n hiihtotoiminta jatkuu. Kaipaamme mukaan uusia harrastajia!

PÄIVITYS 22.1.: Honkalan ”ykkösen” maastoon ajettu tänään latua ja baanaa. Tykkiladun kaksisuuntaista pätkää pääsee ykkössuksilla, ykkösen ympäri pääsee kakksosuksilla. Myös hiihtomaamäki ja viereisen pellon halsterialue ajettuna!

Tässä infoa talven toiminnasta:

  • Heti keskiviikkona 18.1. iltakisat perinteisellä hiihtotavalla yhteistyössä Kankaanpään Urheilijoiden kanssa Kpään tykkiladulla klo 18. Ilmoittautuminen uimahallin aulassa klo 17.30 alkaen. Pidetään yhteiskisat, koska meillä ei tällä haavaa lunta ole laduksi asti.
  • Pe 20.1. hiihtokoulu kaikenikäisille lapsille urheilukentällä klo 18-19. Tarkoitus on urheilukentän nurmelle saada aikaiseksi jonkinlainen hiihdettävä alusta. Sekä perinteisen että vapaan välineet käyvät! HUOM: tarjolla myös hiihdon alkeisopetusta! Koko perhe voi osallistua.
  • Ke 25.1. iltahiihdot klo 18 Honkalan maastossa vapaalla hiihtotavalla (saa hiihtää perinteistäkin!), jos vain vähänkin latua saadaan hiihdettävään kuntoon. PÄIVITYS 22.1. viimeistään ti 24.1 illalla päivitetään tähän hiihdetäänkö kisa Honkalan laduilla vai pidämmekö vielä toiset kisat Kankaanpäässä yhdessä KanKu:n kanssa.
  • Ma 31.1. hiihtokoulu kaikenikäisille lapsille klo 18-19. Alkeisopetusta perinteisellä, ”kokeneemmille” vapaa hiihtotapa.
  • Ke 1.2. iltahiihdot perinteisellä hiihtotavalla klo 18 Honkalan maastossa.
  • Ke 8.2. piirikunnallinen iltasprinttikisa vapaalla hiihtotavalla klo 18 Honkalan maastossa.

Tätä pidemmälle emme ole kalenteria suunnitelleet, koska kaikki toiminta on lopulta aina lumi- ja sääolosuhteista kiinni. Seuratkaa siis aktiivisesti tiedottamista tällä nettisivulla! Pääsääntöisesti järjestämme jotakin toimintaa keskiviikkoisin klo 18 (kisat tai hiihtokoulu).

HUOM: Haluamme madaltaa kynnystä hiihtoharrastuksen aloittamiseen ja innostaa uusia lapsia (ja aikuisiakin!) hiihdon pariin. Tänä vuonna onkin hiihtokoulussa joka kerta tarjolla erikseen hiihdon alkeisopetusta ja treeniä pidemmälle ehtineille. Alkeisopetukseen voi tulla vaikka koko perhe!

Uudet harrastajat; tervetuloa rohkeasti kokeilemaan. Mukaan tuleminen ei edellytä kalliita kilpahiihtovälineitä eikä vaativia taitoja!

Ja vielä:

  • Perustimme HSU:n hiihtoväelle nopeaa tiedottamista varten oman Whats App -ryhmän. Ryhmää hallinnoi Mika Mukkala. Jos haluat ryhmään mukaan, lähetä whatsApp-viesti Mikalle p. 050-5014154.
  • Pyrimme tehostamaan lasten hiihtovarusteiden kierrätystä. Ilmoita Uusihongon Mimmille p. 040-7444053, jos nurkissa lojuu pieneksi käyneitä suksia, monoja tms.
  • Hiihtojaoston puheenjohtajana jatkaa ja lisäinfoa antaa Heikki Haunia p. 0400-427004.