Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Suunnistusta ja maratonia

26 syyskuun, 2016 by Uutiset No Comments

Kesäurheilukausi lähenee loppuaan. Tässä muutama tulostieto seuramme urheilijoiden saavutuksista.

  • Manu Kauppilan nimen muistavat ainakin hiihtoa aktiivisesti seuraavat. Manuhan hiihti kilpaa HSU:n riveissä nuorten sarjoissa SM-tasolla asti 90-luvun puolivälissä. Sittemmin mies on perheineen asettunut Etelä-Suomeen, mutta esim. Karhuviestiin tullut vuosi toisensa jälkeen HSU:n joukkueeseen. Eilen kilpailtiin maratonin Suomen mestaruuksista Lahdessa. Manu oli mukana, koska tulosraja oli rikottuna. Tuloksena ”HSU-laisittain” mahtava 11. sija ajalla 2.44. Se on melkoista haipakkaa, kolmen tonnin coopereita kymmenen peräkkäin!
  • Suunnistukausi on sinettiä vaille valmis. Uusihongon Salla ja Haunian Heta ova kilpailleet hyvällä menestyksellä pitkin kesää. Tässä esimerkkejä:
    • Satakunnan alueellisen Oravacupin Heta voitti maksimipisteillä.
    • Molemmilla tytöillä alumestaruuskisoista mitaleja.
    • Varsinainen HSU-huipentuma koettiin kaksi viikkos sitten Seinäjoella, kun sekä Heta että Salla edustivat Satakuntaa valtakunnallisessa Kultainen kompassi-finaalissa. Kyseessä on piirien välinen joukkuekisa 13-14 -vuotiaille. Heta ja Salla olivat 2 parasta satakuntalaista tyttöä kisassa!
    • Heta on osallitunut myös KLL:n mestaruuskisoihin ja sprinttisuunnistuksen SM-kisoihin (17. sija). Vielä voidaan todeta, että kausi päättyi eilen upeaan nelossijaan isossa kansallisessa sprinttikisassa Tampereella.