Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Honka-hölkkä 2016 paketissa ja kuvina!

29 heinäkuun, 2016 by Uutiset No Comments

sponssiplanssi16

34. Honkahölkässä saatiin nauttia kauniista kesäillasta. Lämpöä ja aurinko riitti. Osanottajia oli kaikkiaan 690. Yli puolet osanottajamäärästä osallistui tapahtumaan ilman ajanottoa ja mikäs oli reippaillessa kesäauringon hymyillessä ja sauna-arvontaa odotellessa.

Kilpasarjoissa mentiin kovaa ja Honkahölkälle tuttuun tapaan kilpasarjojen kärkipäästä löytyi monien kestävyyslajien harrastajia: juoksijoita, suunnistajia ja hiihtäjiä. Kilpa- ja hölkkäsarjoissa tulospalvelu toimi nilkkatunnisteita käyttäen reaaliaikaisesti. Tämä uutuus toi mukanaan myös mielenkiintoisia ”ekstroja” tuloksiin: sarjakohtaisten tulosten lisäksi on nähtävissä myös molemmilta matkoilta kaikki maaliintulijat samalla listalla. Siitä vain siis selaamaan tuloksia ja jälkipeliä pelaamaan! Tulospalvelusta on myös mahdollista ladata ns. lehdistömuotoiset tulokset.

Ai niin: hirsisaunan voitti tällä kertaa Jaakko Haanpää Isojoen Villamolta; onneksi olkoon!

ISO KIITOS kaikille tapahtuan onnistumiseen vaikuttaneille!

 Tässä linkki tulospalvelun sivuille: on-line -tulospalvelu

Ja sitten toinen linkki, josta pääsee katsomaan Kai Sundströmin ottamia valokuvia: Hölkkäkuvat2016

sponssiplanssi16

 

 

 

 

—————————————————————————————————————————————

Perinteinen Honkahölkkä juostaan, hölkätään tai kävellään pe 29.7. klo 20. Kisakeskus tuttuun tapaan POP-pankin piha-alueella.

Sarjat ja matkat:
7km: kilpa N, N45, M ja M45 sekä hölkkäsarja
4km: kilpa T16 ja P16 sekä hölkkäsarja
ilman aikaa 4 tai 7km

Kaikille osanottajille uusi mitali. HUOM: Kaikkien osallistujien kesken arvotaan arvokas saunamökki. Lisäksi arvomme paljon muita palkintoja ja Pirjon Pakari tarjoaa kaikille osallistujille suuhunpantavaa mukaan. HUOM: uutuutena tänä vuonna kilpa- ja hölkkäsarjojen ajanotto hoidetaan nilkkatunnisteilla eli käytössä on ns. chip-ajanotto!

Ilmoittautuminen ennakkoon 25.7. mennessä 11 e (JK 9e) tilille FI84 4720 1020 0054 59. Tärkeää: mainitse maksaessasi jokaisen juoksijan nimi ja sarja! Ilmoittautuminen paikan päällä 12€ (JK 10€).

Lisäinfoa:

  • Reiteistä n. 2 km on keskustaajaman asfalttikatuja, n. 1 km soratietä ja loppuosa pururataa / latupohjaa.
  • Peseytymis- ja saunamahdollisuus monitoimitalo Honkalassa, jonne matkaa n. 0,5 km.
  •  Koko viikonlopun ajan Honkajoella tapahtuu: Hölkkäiltaa voi jatkaa läheisen kunnantalon pihassa ravintolateltassa. Lauantaina 30.7. on mahtavat Honkajoen markkinat.

Siispä tervetuloa Honkajoelle vaikka koko viikonlopuksi!

sponssiplanssi16