Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Honkasprintti on sittenkin PERUTTU!!!

maaliskuu 13, 2017 by Hiihto, Uutiset No Comments

HONKASPRINTTI ON SITTENKIN VALITETTAVASTI PERUTTU!

Säätila ja varsinkin -ennuste muuttuivat radikaalisti eilisillasta tähän maanantaiaamupäivään mentäessä. Tämän lämpimän päivän jatkeeksi ei enää luvata yöpakkasia ennen keskiviikkoa ja keskiviikkoyöksi puolestaan luvataan runsasta vesisadetta. Valitettavasti jouduimme sittenkin näin myöhäisessä vaiheessa nostamaan kädet pystyyn. Laittakaa sana kiertämään seuroissa, jotta tieto tavoittaa ajoissa kaikki, jotka olivat kisaan tulossa.

Mutta palkinnotkin jo tilattiin – ilman vuosilukukaiverrusta – joten siirrämme katseen ensi talveen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisäys ma 13.3. klo 8: Tällä hetkellä ilmoittautuneita pareja yhteensä 30. Kaikkihan eivät näyt Kilmossa. Vielä voi ilmoittautua tiistaihin asti sähköpostilla. ”Hätätilassa” otamme  mattimyöhäisiä vaikka vielä paikan päälläkin mukaan, joten kootkaa vaan joukkkueita edelleen! Ja Pirjon Pakari lahjoittaa taas tuotteitaan kaikille hiihtäjille.

Lisäys su 12.3.: HONKASPRINTTI HIIHDETÄÄN! Sääennuste on ”riittävän hyvä” ja maanantai-iltana talkooporukkamme vielä kokoontuu kolahommiin. Paras palkka talkoista on iso osanottajamäärä, joten tervetuloa Honkajoelle kokemaan parisprinttielämys!

Lähtölista ja kilpailuohje tällä nettisivulla viimeistään maanantaina klo 24.

Piirikunnallinen Honkasprintti ke 15.3. klo 18. Parisprinttikilpailu iltavalaistuksessa vauhdikkaalla puolen kilometrin baanalla.

HUOM: Nyt voi muodostaa parin myös eri seurojen hiihtäjistä! Tällöin ilmoittautuminen sähköpostilla (heikki.haunia@honkajoki.fi), eikä Kilmolla ja osanottomaksu KÄTEISELLÄ kisakansliaan.

Parisprintissä koetaan todellista hiihtojuhlaa: vauhdikasta menoa ja meininkiä, taistelua mies-miestä vastaan ja kunnon hapotusta! Kahden hengen joukkueissa kumpikin hiihtää kolme sähäkkää osuutta. Tavoitteena on, että kisa tarjoaa sekä kilpailijoille että yleisölle toisaalta tiukkaa kilpailua, toisaalta keväistä karnevaalihenkeä! Tämä on aivan erilainen kisakokemus ”normaalimatkoihin” verrattuna – tule siis kokemaan ainutlaatuinen elämys!

Linkki kilpailukutsuun on tässä .

Tervetuloa Honkajoelle hiihtämään!