Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Hiihtohäppeninkiä

25 tammikuun, 2016 by Uutiset No Comments

Muistattehan, että jos sateet ei latuja kokonaan vie, pidetään ke 27.1. iltahiihdot Honkalan laduilla perinteisellä hiihtotavalla klo 18.

Satakunnan maakuntaviesti hiihdettiin sunnuntaina Kankaanpään liikuntakeskuksen tykkiladulla. Suuret korkeuserot puuttuivat, joten todella monet hiihtäjät päättivät nykysuuntauksen mukaan suoriutua reissusta pelkällä tasatyönnöllä. Näin myös nuorten osuuksilla. Tapahtumassa oli hieno henki, sillä hiihtäjät olivat lähes koko matkan yleisön nähtävillä ja kannustus olikin poikkeuksellisen kovaa. Oli erityisen hienoa huomata, että Honkajoeltakin oli tullut lukuisa joukko hiihdon ystäviä omiaan kannustamaan ja kisaa seuraamaan. Ehdottomana vetonaulana kisassa oli alueemme ykköshiihtäjä Ristomatti Hakola, joka hoitelikin tyylikkäästi viestin voiton Jämin Jänteelle ankkuriosuudella.

Mutta hyvin meni HSU:llakin! Loppusijoituksemme oli hieno neljäs tila. Erityiskehut ansaitsee nuorisoketju: Jussilan Manta ja Jussi olivat 18-v. osuuksien nopeimpia, Haunian Venla naisten osuuden toiseksi nopein. Joukkueessa hiihtivät Mikko Lammnpää (M 5km), Heta Haunia (N14 3km), Joona Levä (M14 3km), Marjaana Jussila (N18 3km), Jussi Jussila (M18 5km), Venla Haunia (N 5km) ja Heikki Haunia (M 10km). Viestin tulokset löytyvät osoitteesta www.jaminjanne.fi .