Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Muutoksia kuntosuunnistuskalenteriin!

elokuu 12, 2015 by Suunnistus, Uutiset No Comments

Seuraavat kuntorastit ennakkotiedoista poiketen

  • to 20.8. klo 18 Honkalan kartalla. Opastus Katkontieltä pari kilsaa kirkolta (ns. Patokosken mutka). Huom: a. radat suunniteltu kartan pohjoiselle osalle, jossa ei ole vuosikausiin suunnistettu, b. kartta päivitetty viime syksynä! Ja tarjolla myös helponturvallinen C-rata aloitteleville suunnistajille.
  • to 27.8. klo 18 Isojoella Koulukolmion pihalla, opastus Kristiinatieltä. Tiedossa vauhdikkaat sprinttihenkiset radat, osin katupohjilla, mutta myös kangasmetsään mennään. Täälläkin tarjolla turvallista herkkua myös aloittelijoille!

Siispä tervetuloa suunnistamaan. Karttamaksujahan HSU ei peri lainkaan!