Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Sujuvaa suunnistusta

16 toukokuun, 2015 by Suunnistus, Uutiset No Comments

HSU:lla on tällä haavaa kova suunnistajakaksikko sarjassa D13. Ainakin alkukauden menestys lupaa hyvää:

Ke 13.5. avattiin Satakunnan Oravacup Huittisissa. Aivan keskustaajamassa juostiin sprinttikilpailu koleassa ja sateisessa säässä. Haunian Hetaa ja Uusihongon Sallaa tämä ei kuitenkaan haitannut, vaan tuloslistalla Heta oli ykkösenä ja Salla kolmosena.

La 16.5. oli vuorossa Satakunnan AOK, eli alueen oravapolkukilpailu Eurajoella. Jälleen sujui molemmilla suunnistus hyvin; yhtä rastia olivat molemmat hiukan hakeneet, mutta sehän kuuluu lajin luonteeseen. Lopputuloksissa Heta oli toinen ja Salla neljäs.

Kulunutta fraasia lainaten voidaan todeta, että tästä on hyvä jatkaa.