Maastomenestystä

Tämä uutinen nyt tulee ”raakasti myähäs”, mutta todettakoon, että pieni, mutta varsin laadukas joukkue HSU:n juoksijoita kävi la 2.5. Sastamalan Kiikassa karaamassa piirinmestaruusmaastojuoksuissa.

T13 -sarjassa Haunian Heta teki varmasti elämänsä parhaan kilpajuoksusuorituksen. Koko kahden kilsan matkan Heta juoksi rohkeasti kärjen takana pääjoukon keulilla tuloksena hieno viides sija.

T15-sarjan kilpailussa Kurumaan Julie otti upeasti pronssia. Myöskään Julie ei lähtenyt passailemaan, vaan juoksi alusta lähtien rohkealla vauhdilla, mikä sitten tosiaan palkittiin mitalilla.

Paljon enemmänkin HSU-urheilijoita voisi lähteä yleisurheilussakin Honkajoen ulkopuolellekin kisaamaan. Samanlaista kaurapuuroa lapset muuallakin syö…