Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Pakkasta luvassa !#*! …mutta kisattukin on

11 tammikuun, 2015 by Uutiset No Comments

Ma 12.1. hiihtokoulu peruutetaan pakkasennusteen takia. Mutta keskiviikoksi ennuste lupaa hienoa hiihtokeliä ja tiistaiksi lumisadetta, joten keskiviikkona pidämme hienot iltahiihdot suunnitelman mukaan! Ladut ja reitit määräytyvät lumitilanteen mukaan, mutta eiköhän ainakin ykkösen ympäri pitäisi päästä.

Nuoret edustushiihtäjämme ovat jo avanneet kisakautensa paikkakunnilla, jossa lunta on tullut riittävästi joko taivaalta tai tykitettynä. Jussilan Marjaana ja Jussi kilpailivat eilen Tampereen talvikisoissa (Tampereen Yritys) ja tänään Jyväskylässä (Huhtasuon hiihto) erittäin hienolla menestyksellä. Haunian Venla vietti Jyväskylässä koko viikonlopun. Tuloksia löytyy järjestävien seurojen nettisivuilta.