Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Honkahölkkä 2014 on paketissa!

heinäkuu 26, 2014 by Uutiset No Comments

Järjestyksessä 32. Honkahölkässä saatiin nauttia upeasta kesäillasta. Lämpöä riitti yli hellerajan vielä iltakahdeksalta. Seuramme ykköstapahtuma keräsi jälleen hienon määrän osanottajia: 726. Kärjessä juostiin kovaa, mutta toisaalta reilusti yli puolet osallistujista nautiskeli liikunnasta ja kesästä kiireettä ilman ajanottoa.

Miesten nopein oli jälleen Laihian Lujan Niko Lepistö, naisten sarjan voittaja oli puolestaan Rastikarhujen Tuija Kuusela.

Kaikkien osanottajien kesken arvottiin taas hirsinen saunamökki. Miesten kilpasarjassa kakkoseksi juossut Porin YU:n Juuso Hakala ei todellakaan tehnyt hukkareissua Honkajoelle, vaan kakkospokaalin lisäksi hänestä tuli saunamökin omistaja! Tulokset alemmassa tiedotteessa.

Suuret kiitokset myös hölkkämme tukijoille!jiipekki