Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Tulostietoa alkukesältä

heinäkuu 8, 2014 by Hiihto, Suunnistus, Yleisurheilu No Comments

Pituushyppääjämme Arttu Halmelan kesäkausi on alkanut vahvasti. Arttu on paukuttanut 7,5 metrin hyppyjä useassa kisassa, mutta toistaiseksi kesän huippuhetki osui Jämsän hyppykarnevaaleille: siellä rävähti tulostaululle uudet ennätyslukemat 786! ”Kahdeksen metrin raja lähenee…” oli Artun vastaus onnittelutekstariin – eli nälkää on edelleen hypätä vieläkin pidemmälle. Satasen suorakin on kulkenut alle 11 sekunnin, joten ominaisuudet ovat kunnossa. Kannattaa siis seurata Artun edesottamuksia kesän mittaan! Hyvä osoite yleisurheilun seuraamiseen on www.tilastopaja.org .

Uusihongon perheen kaksi jäsentä kävi viime viikon perjantaina kokeilemassa pyöräsuunnistusta Porissa aluemestaruuskisoissa. Salla näytti isä-Artolle mallia nappaamalla kisasta hopeaa. Hieno uusi aluevaltaus seuramme suunnistusporukalle! Katso www.rastikarhut.fi .

Haunian Heta on kilpaillut ”normaalin” suunnistuksen puolella alkukesällä hyvällä menestyksellä, ykkössijoja on kertynyt sekä Satakunnan oravacupkisoista että kahdesta aluemestaruuskisasta.

Vielä voidaan mainita, että Jussilan Jussi ja Marjaana ovat hyvällä menestyksellä osallistuneet Jämillä uuteen kilpailusarjaan, Jämikeskus-cupiin, joka koostuu maastojuoksusta ja rullahiihdosta. Tämä on muuten hieno kisasysteemi, paljon enemmänkin porukka mahtuisi mukaan, tapahtumat ovat myös kuntoilijoille avoimia!