Suunnistuskausi päättyi Kangasjärven pimeässä metsässä ja kylmässä vedessä

HSU:n suunnistuskausi laitettiin pakettiin Isojoen Kangasjärvellä perjantai-iltana 13.10. Paikalle oli kutsuttu myös Kankaanpään Suunnistajien porukka, sillä ilta aloitettiin muistelemalla syyskuista AM-sprinttiä. Palautekeskustelua käytiin rakentavassa hengessä, mutta sprintin ratamestari ja kilpailun johtaja saivat pyyhkeitä. Kirjaimellisesti. Lisäksi juotiin hyvät kaffet.

Sitten olikin vuorossa kauden viimeinen kuntosuunnistus, joka oli perinteiseen tapaan suunnistuksen kuninkuuslaji, eli yösuunnistus. Ratamestari oli tyytyväinen, sillä osanottajamäärä oli HSU:n mittapuussä huikean hieno, peräti 20 suunnistajaa! Kutsua oli jaettu kansulaisten lisäksi myös Isojoen kunnan kautta, ja paikalle saatiinkin hieno kattaus pohjois-satakuntalaista ja ”eteläpohjalaasta” suunnistusväkeä. Ratoja oli kaksi, pidempi 3,8 km ja lyhempi 2,1 km. Aitoon kuntosuunnistuksen tyyliin muutama osanottaja vielä versioi ratoja itselleen sopivaksi.

Eikä tässä vielä kaikki. Suurin osa suunnistajista huipensi iltansa saunaan ja uintiin jo varsin kylmässä Kangasjärvessä.

Kiitokset uintimahdollisuudesta Suupohjan avantouimareille ja kahvituksesta Toivasen Tepolle!

Tuloksia:

3,8 km

  1. Jukka Mäki HSU 31.35
  2. Mikko Lamminpää HSU 37.05
  3. Antti Jyräkoski KaKa 41.03
  4. Mika Mukkala HSU 50.53
  5. Arto Uusihonko 52.03
  6. Timo Turpeinen VaajTerä54.54
  7. Paula Saari 58.16
  8. Maarit Juura 59.15
  9. Jari ja Marjatta Vaara KanSu 1.06.27

Pertti Manninen KanSu ilman aikaa

Lisäksi Samuli Hietaoja (HSU) kiersi melkein kaikki rastit reilusti alle puolentoista tunnin. Huomattava on myös, että Arimo Koivisto (HSU) teki pitkällä radalla huikean haamutuloksen 17.26! Tähän saattoi kyllä olla vanhentuneella emitkortin patterilla olla osuutensa. Kuka tietää.

2,1 km

  1. Veikko Ahokas HSU 39.03
  2. Seija Koskela SuJu 39.58
  3. Hannu Majamaa KanSu 47.13
  4. Aada ja Miia Perkiö Isojoki 55.21

Minna Karanka-Haunia HSU ja Mirjami Uusihonko HSU ilman aikaa.

HSU:n pj Mika Mukkala, KanSun pj Pertti Manninen ja kahden seuran logolla varustettu komea pyyhe.
Vas. sekä AM-sprintin että Kangasjärven kartan piirtänyt Markku Joensuu, oik. HSU:n suunnistusylipäällikkö Samuli Hietaoja.
Yösuunnistuksen tulospalvelukin toimi otsalampun valossa. Vasemmalta Antti Alppi (am-sprintin ratamestari), Marjatta Vaara, Hannu Majamaa ja Heikki Haunia (illan ratamestari). Näistä Antti ja Heikki saivat palautekeskutelussa pyyhkeitä toiminnastaan am-sprintissä :).

Artikkelin kuvat: Jari Vaara ja Heikki H.