Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Nuoriso tykittää metsässä ja maastossa

toukokuu 15, 2014 by Uutiset No Comments

Kuntorastien lisäksi myös suunnistuksen kilpailukausi on käynnistynyt. Haunian Heta on ehtinyt käydä jo kahdessa Satakunnan Oravcupin osakilpailussa. 8.5. oli sprinttisuunnistus Ulvilassa, Hetan sijoitus sarjassa D12 oli 7 kilpailijan joukossa 6.  Eilen, 15.5., siirryttiin sitten metsäsuunnistukseen hienolla alueella Porin Reposaaressa meren rantamilla. Tämä kisa meni putkeen, ei pummeja, tuloksena voitto!

HSU:n maastojuoksusarja saatiin tänään päätökseen Honkalan maisemissa. Tämän kevään maastot saavuttivat huikean suosion: yhteensä neljässä osakisassa oli n. 80 osanottajaa ja joka kerta oli mukana vähintään 40 juoksijaa! Hienoa! Tulossatoa tulossa näille sivuille lähipäivinä. Nyt kannattaa muistaa, että ti 20.5. ja ti 27.5. on tarjolla yleisurheiluillat urheilukentällä klo 18-19.

Maastojuoksuista vielä sen verran, että eilen juostiin Porissa koululaisten piirinmestaruusmaastot. Salon Santtu, Levän Joni, Kurumaan Julie sekä yläkoulun tyttöjoukkue toivat metallia kaulassaan Honkajoelle.