Honkahölkkä 2022 on paketissa!

PÄIVITYS: 31.7.: Kuvia lisätty!

No niin, järjestyksessä 39. Honkahölkkä on juostu, hölkätty ja kävelty. Hölkkä palasi takaisin tutulle reitilleen, mutta tapahtumakeskus oli nyt entisen ravintola Harakan piha-alueella. Samassa pihapiirissä aloiteltiin jo myös illanviettoa Honkapailujen merkeissä. Järjestäjän näkökulmasta tämä tuntui sujuvalta toimintamallilta.

Koronavuosien jäljiltä osanottajamäärä saatiin jälleen selkeään nousuun. Yhteensä 463 osanottajaa kuntoili läpi 4km ja 7km reittejä, osa myös 2km perhereittiä. Arvontapalkintona olleen kylpypaljun voitti Carita Södergård Närpiöstä. Palkinto osuikin oikeaan, sillä Carita on pitkän linjan honkahölkkääjä ja ollut monena vuonna loppuillasta palkintopallilla. Tänäänkin hän oli N45-sarjan kakkonen. Yleisten sarjojen voittajia olivat Lassi Hopeasalo miesten ja Essi Hyle naisten sarjassa.

Tulokset löytyvät seuraavasta linkistä: https://online4.tulospalvelu.fi/tulokset-new/fi/2022_honka/

Ja tätä kirjoitettaessa on Honkajoen Superviikonloppu vasta aluillaan: Honkapailut jatkuvat pitkälle yöhön ja aamulla onkin markkinoiden vuoro ja Pesämäen moottoriradalla ajetaan kovan tason jokkista koko viikonloppu.

Seuraavassa muutama kuva hölkästä. Kuvia ottivat Nina Schultz, Eve Ala-Kantti ja Krista Pukaralammi.

Lähtöhetki!
Lähtösuoralla.
Kärkiporukkaa, alle kilometri juostuna.

Lopuksi vielä tärkein juttu: Kiitos kaikille osanottajille, toimitsijoille, kannustajille, katsojille sekä aivan erityisesti tukijoillemme.