Hiihtokisoja on Honkajoen ulkopuolellakin; MUUTOS toimintaohjeisiin!!!

Tämä tiedote julkaistiin jo joulukuun lopulla, mutta kilpailuihin ilmoittautumisohjeet ovat muuttuneet. Muutokset ja lisäykset on kirjoitettu lihavoituna.

HSU kannustaa käymään kisoissa muuallakin. Kilpaileminen muiden seurojen järjestämissä kisoissa ei ole monimutkaista, eikä vaadi mitään maailmanmestaritason suorituksia. Kisareissut ovat parhaimmillaan kivoja ja sopivasti jänniä koko perheen yhteisiä päiväretkiä, joista jää paljon hienoja muistoja. Tässä ohjeita ja vinkkejä:

  1. Seuran omissa iltahiihdoissa riittää HSU:n jäsenmaksu, mutta jotta voi kilpailla piiri- tai kansallisen tason kisoissa, pitää maksaa lisenssi (alle 12.v. vuotiaiden lisenssi on nimeltään skipassi). Lisenssi hankitaan osoitteessa http://www.suomisport.fi. Sieltä löytyy hyvät ohjeet. Huomaa, että lisenssi pitää olla ajoissa maksettuna! Lisenssitöntä hiihtäjää ei voi kisoihin ilmoittaa. Huom: myös piirikunnalliseen Honkasprinttiin vaaditaan lisenssi, vaikka se on oman seuran järjestämä!
  2. Kilpailuja Satakunnasta ja koko Suomesta löytyy osoitteesta http://www.hiihtokalenteri.fi. Ilmoittautuminen näihin tapahtuu seuraavasti:
    • Kilpailija tai huoltaja: rekisteröidy ensin hiihtokalenteri.fi:n käyttäjäksi: täytä etusivulla oleva lomake ja toimi ohjeen mukaan.
    • Rekisteröitymisen jälkeen hoida itse omat tai lapsesi ilmoittautumiset. Valitettavasti tämä tarkoittaa, että maksat osanottomaksut itse. Mutta: tulosta tositteet maksamistasi osanottomaksuista ja toimita ne kauden lopussa Heikille, niin seura maksaa ne sinulle takaisin. Huomaa, että ns. massahiihtojen osanottomaksuja seura ei maksa (esim. Finlandia, Pirkka jne).
  3. Rice Race Tour (RRT) on Satakunnan piirissä järjestettävä 6-16v. lasten sarjakilpailu. Sen tarkoitus on olla mukava matalan kynnyksen kisailu, niinpä sarjojakin on joka vuodelle oma. Näitä kisoja on Punkalaitumella 15.1., Parkanossa 29.1. (samalla PM-kisa), Kankaanpäässä 13.2. ja kermana kakun päällä meillä Honkajoella 9.3.! Näitä RRT-kisoja suosittelemme lämpimästi kaikille lapsille!