Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Hiihtokoulu jatkuu

maaliskuu 2, 2021 by Hiihto, Uutiset No Comments

Jotain ohjattuakin liikuntaa on vielä koronasulunkin aikana tarjolla: Muksut tervetuloa hiihtokouluun huomisesta lähtien keskiviikkoisin klo 18-19 Honkalan laduille! Loppukauden hiihtokoulutreeneihin emme pääsääntöisesti määritä enää hiihtotapaa erikseen, vaan sisältö ratkeaa paljolti kulloisenkin olosuhteen mukaan – saat siis itse valita, tuletko mukaan luistelusuksilla vai ”pertsoilla”. Jos kuitenkin tulee vielä joku erityisen hieno perinteisen keli, se kyllä käytetään hyväksi ja tiedotetaan erikseen.

Ja ettei totuus unohdu, noudatetaan näitä ohjeita:

  • Pidetään turvavälit oma-aloitteisesti.
  • Vältetään ahtaita kimppakyytejä.
  • Jos aikuiset jäävät seuraamaan treeniä, he käyttävät maskia.