Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Ei anneta periksi, hiihtäjät!

maaliskuu 4, 2014 by Hiihto, Uutiset No Comments

Se on nyt semmoinen juttu, että huomenna ke 5.3. pidetään HIIHTOKOULU VAPAALLA HIIHTOTAVALLA HONKALAN MÄELLÄ klo 18-19. Ykkösen takaosa on vielä suunnilleen hiihtokuntoinen. Jos on vara valita, niin ei ykkössuksia mukaan. Ja sovitaan vielä, että sukset laitetaan jalkaan allekirjoittaneen johdolla,ettei laahata niillä hiekassa. Varoitusaika on lyhyt, tämä tulee nyt äkkiä, mutta tervetuloa paikalle kynnelle kykynevät! Laittakaa myös sana kiertämään.

 

Ja sitten Jämille isolla porukalla lauantaina. Tuttu putken latu, ei äkkivääriä mäkiä, eikä voi eksyä. Ensikertalaisillekin sopiva kisa -> rohkeasti mukaan uudetkin junnucupilaiset!

 

Heikki