Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Päivitys 6.3.: Virtuaalihiihtojen tuloksia ja arvontavoittajia

maaliskuu 4, 2021 by Hiihto, Uutiset No Comments

Päivitys 6.3.: Korjattu tuloksista kaksi virhettä ja lisätty yksi.

Tähän artikkeliin päivitetään sekä hiihtotuloksia että viikottaisten arvontojen voittajien nimiä. Nyt on päästy jo maaliskuuhun ja vaikka lumipeite jo hiukan on ohentunut, niin vielä pääsemme jatkamaan tätä mahtavan suosion saanutta virtuaalikisaamme. Ja kuten uudesta tulospäivityksestä näkyy, nyt elämme talven liukkaimpien lentokelien aikaa, varsinkin aikuisten vitosen ajoista on yhtäkkiä pudonnut minuutteja pois! Kun lenkkiä hiihdät, tartuthan tarvittessa talkookolaan, jos pälvipaikkoja ladulle tulee!

Neljäs arvonta on suoritettu 3.4. Tällä kertaa arvottiin mittaamattoman arvokkaat ja huikean upeat HSU-hiihtopipot! Arvonnan voittajat tällä kertaa olivat Hanna Hietaoja ja Ari Paloviita. Palkinnot allekirjoittaneelta (p. 0400-427004).

Kolmas arvonta on suoritettu 21.2., yllätystuotepalkinnot lahjoittaa Honkajoen K-Market, jonka kauppias Miia on itsekin yllätetty hiihtämässa Honkalan laduilla! Arvonnan voittajat tällä kertaa olivat Niklas Vanhahonko ja Johanna Välimäki. Palkinnot voi noutaa K-Marketin kassalta.

Toinen arvonta on suoritettu 13.2., yllätystuotepalkinnot lahjoittaa Honkajoen POP-pankki. Onnettaren suosikit tällä kertaa olivat Minea Salo ja Heidi Pihlajaniemi. Kyllä Pihlajaniemen perheen näemmä todella kannattaa käydä hiihtämässä!

Eka arvonta kaikkien osallistujien kesken on suoritettu 8.2. Arvottiin Mukkalan kaupan lahjoittamana 12-pack Vichyä sekä kilo kahvia. Vichyt voitti Viivi Leppiniemi ja kahvit Anne Mieskonen. Palkinnot noudettavissa Mukkalan kaupasta!

Seuraavassa taulukossa tuloksia, jotka siis päivittyvät pitkin talvea ja jokainen hiihtäjä voi parantaa omia tuloksiaan niin monta kertaa kuin haluaa.