Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Hiihtokoulu tällä viikolla vasta torstaina – silloin myös palaveri!

tammikuu 19, 2021 by Hiihto, Uutiset No Comments

Koska huomenna keskiviikkona ajetaan tykkilunta älylenkille, pidetään tämän viikon hiihtokoulu vasta torstaina 21.1. klo 18-19, jotta päästään kunnon baanalle! Treenataan vapaata hiihtotapaa.

Lisäksi torstaina pidetään hiihtoväen palaveri klo 19.30 etänä. Jos haluat osallistua, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen heikki.haunia@gmail.com. Saat hetkeä ennen palaveria sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset palaveriin mukaan. Ei kannata aristella, mitään erityisdigitaitoja ei tarvita ja mukaan voi liittyä joko tietokoneella tai älypuhelimella. Toivon osallistujia kaikista hiihtoperheistä, tykkilatuaktiiveista ja kuntohiihtäjistä. Palaverin kesto n. tunti.