Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Hiihtokoulu jatkuu nopealla varoitusajalla, myös tykkilumitus lähestyy

tammikuu 5, 2021 by Hiihto, Uutiset No Comments

Asia 1: Uusi vuosi on käynnistynyt ja myös hiihtokoulu käynnistyy heti huomenna ke 6.1. klo 18-19. Tapaaminen urheilukentällä, sinne on ajettu tasainen alue, jossa huomenillalla treenataan vapaalla hiihtotavalla – siis suksilla ollaan! Yli 10-vuotiaille myös lenkkitossut mukaan, teillä on myös lyhyt juoksuosuus.

Asia 2: Tarkempi hiihtotoiminnan suunnitelma alkavalle talvelle tehdään, kunhan ainakin tykkilatu saadaan kuntoon.

Asia 3: Kilpahiihtoa on tarjolla pitkin poikin Satakuntaa ja lähimaakunnissa. Kalenteri on osoitteessa http://hiihtokalenteri.fi/. Kilpaileminen näissä kisoissa vaatii Ski-passin (lapset) tai lisenssin (isot), joka hankitaan osoitteessa https://info.suomisport.fi/ . Ohjeita myös osoitteessa https://hiihtoliitto.fi/kilpailutoiminta/lisenssit-ja-skipassit/ . HUOM: kivat kisat tarjolla Kankaanpäässä jo la 16.1.: piirikunnallisen lasten ja nuorten kilpailusarjan Rice Race Tourin eka osakisa perinteisellä. Toimikaa siis nopeasti!

Asia 4: Lumitykit tulevat todennäköisesti Honkajoelle loppuviikosta – onhan kaikille hiihtoihmisille kunnia-asia hoitaa oma osuutensa tykkivalvonnasta? Seuratkaa tiedottamista!