Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

(Yö)suunnistusta

14 syyskuun, 2020 by Suunnistus, Uutiset No Comments

Ahokkaan Veikko on suunnitellut Honkalan kartalle vajaan neljän kilsan suunnistusradan ja vie rastipisteisiin heijastimilla varustetut rastiliput, jotta päästään testaamaan, vieläkö lampuissa riittää virtaa. Samalla korkataan ekaa kertaa tällä kaudella myös emit-kapulat: perjantaina 18.9. klo 21 on tarjolla yösuunnistus ajanotolla! Sen lisäksi radalla voi käydä to 17.9.- ke 23.9. omatoimisesti, joko lampun kanssa hämärässä tai ilman lamppua päiväsnäöllä.

Lähtöpaikka löytyy, kun Hjoen kirkolta ajaa Katkon suuntaan n. 1km ja kääntyy sitten oikealle Sämpäkkiläntielle, jota ajetaan reilu kilsa. Auto kannattanee jättää louhoksen alueella ja tehdä sitten alkuverryttely lähtöpaikalle jalan. Katso tarkka paikka kartasta.

Perjantai-iltana tarjolla myös valmiiksi painettuja karttoja, mutta muut voivat tulostaa kartan tästä:

Samalla vielä muistutus: KanSun kuntorasteilla tällä viikolla ajanotto vasta keskiviikkona.