Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Huimaa vauhtia Ahveniston moottoriradalla; parisprinttiä Tampereen Kaupissa

maaliskuu 3, 2014 by Hiihto, Uutiset No Comments

Männä lauantaina hiihdettiin Ahveniston moottoriradan tykkilumella Hämeenlinnan Hiihtoseuran 60-v. juhlakisat. Yöpakkasen jäljiltä keli oli huikean liukas ja radalle lisäjännitetttä toivat pari tiukkaa mutkalaskua, joissa baana oli kulunut paljaalle jäälle. Jussilan Jussi ja Marjaana, Haunian Venla ja Heta, Koiviston Henri ja yksi väsynyt veteraani olivat mukana. Tuloksia: www.hameenlinnanhiihtoseura.fi/@Bin/322148/HlHS90_tulokset.htm .

Uhkaavasti näyttää siltä, että perinteinen Honkasprintti eli oma parisprinttikisamme jää tänä talvena pitämättä, ellei pian ala taivaalta valkoista sadetta tulla. Onneksi Tampereen Pyrintö otti väkeä naapuripiireistäkin mukaan kisaamaan parisprintin merkeissä. Sunnuntain kisassa HSU:lta mukana oli kolme (ja puoli) joukkuetta. Varsinkin Jussilla ja Jonilla oli selkeästi ”pöljä päivä”. Katsokaa vaikka: http://tampereenpyrinto.fi/hiihto/pyrinnon-parisprintti-2-3-2014/tulokset-pyrinnon-parisprintti-2-3-2014/ . Kaupissa oli paikalla myös tuttu kameramies Tampereen Epilästä. Tiedä vaikka saataisiin pari otosta tänne nettiinkin.