Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Lunta tuli, hiihtohommat jatkuu

maaliskuu 2, 2020 by Hiihto, Uutiset No Comments

Ke 4.3. hiihtokoulu klo 18-19. Valitse itse hiihtotapa. Toiveena olisi päästä myös laskemaan (ja nousemaankin) mäkeä ja lisäksi treenataan sprinttihiihtoon liittyviä juttuja.

HUOM: Kisakalenterissa (hiihtokalenteri.fi) on säistä huolimatta muutamia kisoja tarjolla. Lähiseudulta tarjolla esim. la 7.3. Jurvassa Kurikan Ryhdin kansalliset hiihdot, ilmoittautuminen ti 3.3. mennessä, joten tietoa Marille nopeasti.

Kuten varmasti muistatte, kalenterissa on myös meidän järjestämä piirikunnallinen sprinttikisa ke 18.3. Vielä tätä kirjoittaessa lumitilanne ei mahdollista kisoja, mutta jos loppuviikolla sääennusteen lupaamat lumisateet toteutuvat, saattavat kisatkin ehkä toteutua. Pitäkää siis päivämäärä varattuna!