Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Hiihtotoiminnassa joulutauko, kisahiihtokausi silti jo ovella!

18 joulukuun, 2019 by Hiihto, Uutiset No Comments

Hiihtoasioita:

  1. Hiihtokoulun ja tehotreenien syksyn kalenteri on läpikäyty ja seuran uudet hiihtoasut jaettu tilaajille. Toiminnassa on nyt lyhyt joulutauko. Tammikuun alussa jatketaan. Seuraa tiedottamista.
  2. Tykkilumiladun valmistuminen valitettavasti viivästyy. Lunta on kyllä valmiina, mutta levittäminen ladulle vaatisi pakastumista.
  3. Kisakausi on silti kohta alkamassa. Kilpailuja Satakunnasta ja koko Suomesta löytyy osoitteesta http://hiihtokalenteri.fi/. HSU:n hiihtäjät muiden seurojen kisoihin ilmoittaa edelleen Mari Huhtala p. 050-5541594. Marille tekstari viimeistään 2 vrk ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Tekstariin kilpailun nimi ja järjestäjäseura, hiihtäjän nimi ja sarja.
  4. Jo tammikuun viides päivä pidetään Kankaanpäässä entisen junnucupin ja HS-cupin tilalle perustetun RICE RACE TOURIN eka osakilpailu. Kisataan perinteisellä sarjoissa 6-16 -vuotta. Sinne vaan, vaikkei vielä suksia näillä lumilla olekaan paljon päässyt kokeilemaan. Seuraavassa linkki kilpailukutsuun: http://hiihtokalenteri.fi/piirikalenteri/kilpailukutsu/2865/rise-race-tour-1-6/
  5. Nyt onkin aika maksaa lisenssit. Se pitää olla, jos kilpailee muissakin, kuin seuran omissa iltahiihdoissa. 12 v. ja nuoremmille riittää ns. Skipassi, jonka hinta alkavalle kaudella on 27 euroa. Seuraavassa linkki hiihtoliiton sivulle, jossa ohjeita ja linkki lisenssien maksamiseen: https://www.hiihtoliitto.fi/lisenssit/. Hanki lisenssi PIAN, jos aiot kilpailla jo Kankaanpäässä.

Hyvää joulua hiihtoväelle! Laittakaapa vaan suksia jalkaan – hiihtäminen onnistuu esim. Kankaanpään tykkiladulla ja Jämin Putkessa!