Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Syksyn hiihtotoiminta alkaa

syyskuu 17, 2019 by Hiihto, Uutiset No Comments

Hiihtokausi laukaistaan käyntiin keskiviikkona 25.9. klo 18. (Huom: ei sitä ennen, vaikka kuntatiedotteessa oli aikaisempi päivämäärä!)

  1. Silloin pidetään Honkalan maastossa hiihtokouluharjoitus, johon ovat tervetulleita kaikki n. 7-15 -v. lapset ja nuoret. Nuorempiakin voi tulla, jos huoltaja on mukana. Hiihtokouluun päälle säänmukainen ulkoiluvaatetus ja käteen sauvat. Harjoitus kestää klo 18-19. Hiihtokoulu jatkuu sitten keskiviikkoisin samaan aikaan. Hiihtokoulussa tehdään monenlaisia ulkoliikuntajuttuja: sauvakävely, loikat, hyppelyt, viestikisat, juoksuleikit jne. HUOM: Hiihtokouluun voi tulla, vaikka ei olisi koskaan ennen ollut mukana hiihtotoiminnassa. Se ei sido mihinkään, eikä edellytä kilpahiihtoharrastuksen aloittamista -> ROHKEASTI MUKAAN KOKEILEMAAN!
  2. Samaan aikaan klo 18 sisällä Honkalassa pidetään hiihtoväen palaveri, jossa alkavan lauden toimintaa suunnitellaan. Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita – ei edellytetä hiihtojaoston jäsenyyttä. Puhutaan mm. hiihtokoulusta, kisoista, kuntohiihdosta, voitelukursseista jne.

Vielä yksi asia: lähiviikkoina hankimme seuralle uusia hiihtoasuja. Asut valmistaa Noname – suurin seuravaatevalmistaja Suomessa. Kuosi on meitä varten erikseen tehty. Asujen tilaamista varten järjestämme pari sovitustilaisuutta, joissa voi tilauksen tehdä. HUOM: kannattaa olle hereillä – jälkikäteen asuja EI enää saa. Seuratkaa siis tiedottamista.