Honkahölkkä 2019 paketoitu

Honkahölkkä on jälleen juostu, hölkätty ja kävelty. Suuret kiitokset mukana olleille. Osanottajia oli tällä kertaa 554. Saunamökin voitti Kaisa Vainionpää Tampereelta. Seuraavassa linkki tuloksiin:

Seuramme perinteinen ykköstapahtuma Honkahölkkä järjestetään jälleen heinäkuun viimeisenä perjantai-iltana.

Vielä on hyvin aikaa kaivaa lenkkarit kaapista ja treenata koitokseen, jossa jälleen arvomme kaikkien osanottajien kesken arvokkaan HIRSISAUNAN!

Seuraavassa perustietoja vuoden 2019 Honkahölkästä:

Pe 26.7.2019, klo 20.00 Osuuspankin piha Honkajoella.

Sarjat ja matkat:

• 7 km: kilpa N, N45, M ja M45 sekä hölkkäsarja
  • 4 km: kilpa T16 ja P16 sekä hölkkäsarja
  • ilman aikaa 4 tai 7 km

Kaikille uusi mitali.

HUOM: Kaikkien osallistujien kesken arvotaan arvokas saunamökki ja lisäksi paljon muita palkintoja!

Kilpajuoksijoille tiedoksi, että ajanotto tapahtuu nykyaikaisella chip-tekniikalla Resultfellowsin ammattitaidolla, tulospalvelu livenä netissä!

Ilmoittautuminen:

• ennakkoon 22.7. mennessä 12 e (Juoksijalehden juoksijakortilla 10 e) tilille FI84 4720 1020 0054 59 . Tärkeää: mainitse maksaessasi jokaisen juoksijan nimi ja sarja!
  • Paikan päällä klo 18.30 alkaen 13€ (JK 11€).

Tietoa reiteistä: Molemmat reitit kulkevat ensin n. 1,5 km Honkajoen keskustaajaman kaduilla. Sitten siirrytään maastoon. 4 km reitillä maasto-osuutta on vain kilometrin verran, mutta 7 km reitti viipyy pururadalla ja latupohjalla n. neljä kilometriä. Lopussa, kun reitit taas yhtyvät, mennään ensin puolisen kilsaa soratietä ja viimeinen kilometri asfalttikatua. Tänä vuonna 4 ja 7 km reittien yhteinen osuus on n. 500m pidempi kuin ennen, koska kuntorataamme on parannettu viime syksynä – kaikki pääsevät nauttimaan uudesta leveästä älyledeillä valaistusta radan osasta. Muutos ei vaikuta matkojen pituuteen. Ja erikseen vielä haluamme todeta, että nelosen reitistä selviää kuka tahansa perusterve ihminen, joten kaikentasoiset liikkujat ovat tervetulleita!

Suureksi vakiintunut osanottajamäärä tuottaa jonkin verran ahtautta kisapaikan pysäköinnissä. Järjestäjät suosittelevat lämpimästi pysäköintiä monitoimitalo Honkalan parkkipaikalle, josta matkaa kisakeskukseen on vain n. 400 metriä!

Honkahölkkä avaa mahtavan tapahtumaviikonlopun Honkajoella: lauantaina 27.7. on Honkajoen markkinat ja sekä pe että la tanssitaan illalla kunnantalon pihassa ravintolateltassa.