Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Hiihtotoiminta jatkuu!

7 tammikuun, 2019 by Hiihto, Uutiset No Comments

Monta asiaa:

 1. Hiihtokoulu jatkuu keskiviikkona 9.1. klo 18 Honkalan maastossa tykkiladulla. Perinteinen hiihtotapa. Paljon uusia harrastajia mahtuu mukaan. Tervetuloa! Samaan aikaan sisällä Honkalassa palaveri, jossa suunnitellaan alkavan kauden hiihtotoimintaa. Toivotaan edustajaa kaikista hiihtoperheistä!
 2. Kisakausikin on alkamassa. Jos haluat hiihtää kilpaa muuallakin kuin HSU:n omissa kisoissa, tässä toimintaohje:
  1. Tarvitset lisenssin. Lisenssin osto tapahtuu netissä. Mene osoitteeseen http://www.hiihtoliitto.fi/lisenssit . Sieltä löytyy ohjeet ja linkit lisenssien hankintaan. Alle 12-vuotiaille riittää Ski-passi, jonka hinta on 25 euroa.
  2. Kilpailukalenteri löytyy osoitteesta http://hiihtokalenteri.fi . Sieltä löytyy lähes kaikki Suomessa järjestettävät kisat. HUOM: Mari Huhtala (p. 050-5541594) toimii seuramme ilmoittajana. Kun haluat osallistua muiden seurojen  kilpailuihin, lähetä Marille tekstari, jossa pitää olla: 1.kilpailun nimi ja järjestävä seura sekä päivämäärä 2. kilpailijan nimi ja sarja.
   1. Esim. ”Tampereen Yrityksen kansalliset hiihdot 25.2., Heikki Haunia sarjaan M50”
   2. HUOM: lähetä tekstari Marille EHDOTTOMASTI ainakin päivää ennen viimeistä iltoittautumispäivää!!!!!!!
 3. Lapsille suosittelemme erityisesti Satakunnan juniorcup-kisoja, joista ensimmäiset ovat jo lauantaina naapurissa Kankaanpäässä!