Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Kauppilan Manulle loistava maraton!

24 syyskuun, 2018 by Uutiset No Comments

Maratonjuoksun Suomen mestaruudet ratkottiin Joutsenossa lauantaina. Kauppilan Manu sijoittui upeasti kahdeksanneksi ja alitti 2.40:n rajan. Kun puhutaan perheellisestä työssäkayvästä miehestä,  on tulos hirmuisen kova.

Jos Manun nimi ei sano kaikille HSU:n sivuilla vieraileville mitään, niin todetaan lyhyesti: Manu kilpaili 90-luvulla hyvällä menestyksellä hiihdossa nuorena Honkajoella asuessaan. Sittemmin elämä vei eteläiseen Suomeen, jossa nyt on perhe ja työ. Urheilu kuuluu kuitenkin edelleen vahvasti elämään, hiihdosta painopiste on vaihtunut juoksuun ja on hienoa, että Manu edelleen edustaa kasvattajaseuraansa! Esimerkiksi Karhuviestin avausosuus on automaattisesti Manulle varattu.

Miesten SM-maratonin tulokset tässä.