36. Honkahölkkä on paketissa!

Vuoden 2018 Honkahölkkä juostiin, hölkyteltiin ja käveltiin kuumassa kesäillassa. Vuosikymmenen hellekesä oli kuivattanut hölkkämme maasto-osuuden hiekkapätkät pehmeiksi, ja kuumuus oli painostavaa, joten ennätysaikoihin ei tainnut olla mahdollisuuksia.

Hienon säväyksen tapahtumaan toi todella kovan luokan juoksija, moninkertainen Suomen mestari radalta ja maastosta, Jarkko Järvenpää Tampereen Pyrinnöstä.

Osanottajia Honkahölkässä oli tällä kertaa 601. Kaikkien osallistujien kesken arvottavan hirsisaunan voitti honkajokinen Teemu Ylilammi, jonka perhe on aktiivisesti mukana Honkajoen Seudun Urheilijoiden toiminnassa.

Tässä linkki kilpa-ja hölkkäsarjojen tuloksiin: Honkahölkkä_2018_tulokset

HSU kiittää osanottajia, tukijoita ja toimitsijaväkeä! Ensi vuonna taas uudestaan!

Seuramme vuotuinen päätapahtuma Honkahölkkä järjestetään jälleen heinäkuun viimeisenä perjantai-iltana.

Vielä on hyvin aikaa kaivaa lenkkarit kaapista ja treenata koitokseen, jossa jälleen arvomme kaikkien osanottajien kesken arvokkaan HIRSISAUNAN!

Seuraavassa perustietoja vuoden 2018 Honkahölkästä:

Pe 27.7.2018, klo 20.00 Osuuspankin piha Honkajoella.

Sarjat ja matkat:

• 7 km: kilpa N, N45, M ja M45 sekä hölkkäsarja
  • 4 km: kilpa T16 ja P16 sekä hölkkäsarja
  • ilman aikaa 4 tai 7 km

Kaikille uusi mitali.

HUOM: Kaikkien osallistujien kesken arvotaan arvokas saunamökki ja lisäksi paljon muita palkintoja!

Kilpajuoksijoille tiedoksi, että ajanotto tapahtuu nykyaikaisella chip-tekniikalla Resultfellowsin ammattitaidolla.

Ilmoittautuminen:

• ennakkoon 23.7. mennessä 12 e (Juoksijalehden juoksijakortti 10 e) tilille FI84 4720 1020 0054 59 . Tärkeää: mainitse maksaessasi jokaisen juoksijan nimi ja sarja!
  • Paikan päällä klo 18.30 alkaen 13€ (JK 11€).

Tietoa reiteistä: Molemmat reitit kulkevat ensin n. 1,5 km Honkajoen keskustaajaman kaduilla. Sitten siirrytään maastoon. 4 km reitillä maasto-osuutta on vain kilometrin verran, mutta 7 km reitti viipyy pururadalla ja latupohjalla n. neljä kilometriä. Lopussa, kun reitit taas yhtyvät, mennään ensin puolisen kilsaa soratietä ja viimeinen kilometri asfalttikatua. Erikseen vielä haluamme todeta, että nelosen reitistä selviää kuka tahansa perusterve ihminen, joten kaikentasoiset liikkujat ovat tervetulleita!

Päivitys 13.7.: Liikenne- ja pysäköintiasiaa:

• Aivan Honkahölkän lähtö- ja maalialueen lähellä olevaa Lankosken siltaa remontoidaan parhaillaan. Tästä syystä Kankaanpään suunnasta tulevien kannattaa ajaa kisapaikalle Kauppatien kautta (tienviitassa lukee Kirkkokallio).
  • Suureksi vakiintunut osanottajamäärä tuottaa jonkin verran ahtautta kisapaikan pysäköinnissä. Järjestäjät suosittelevat lämpimästi pysäköintiä monitoimitalo Honkalan parkkipaikalle, josta matkaa kisakeskukseen on vain n. 400 metriä!

Honkahölkkä avaa mahtavan tapahtumaviikonlopun Honkajoella: lauantaina 28.7. on Honkajoen markkinat ja sekä pe että la tanssitaan illalla kunnantalon pihassa ravintolateltassa.