Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Honkasprintti 7.3. TULOKSIA

26 helmikuun, 2018 by Uutiset No Comments

Muutaman lumettoman talven jälkeen päästiin taas kisaamaan perinteinen Honkasprintti. Maaliskuisena pakkasiltana hiihdettiin tiukat parisprintit Honkajoen urheilukentän maastossa iltavalaistuksesa.

Tulokset seuraavissa linkissä sekä pdf- että excel-muodossa:

Honkasprintti07032018_tulokset_pdf

Honkasprintti07032018_tulokset_excel

Kiitos kaikille kisoissa olleille!

 

 

 

Viime hetken päivitys 7.3.:

Tuli yksi joukkue myös M16 sarjaan, joten M14-sarjan lähtöaikataulu muuttuu hiukan. Lopullinen lähtölista nähtävissä paikan päällä; tässä lähtöjen aikataulu:

18.05 M8 ja N8

18.20 N10

18.40 M10 ja M12

19.00 N12, N14 ja N

19.15 M14, M16 ja M

 

Tilanne su 4.3. illalla: Honkasprinttiin ilmoittautunut toistaiseksi 25 paria. Vielä mahtuu lisää ja sähköpostilla voi ilmoittaa pareja tiistai-iltaan asti – ja vielä lisää vaikka paikanpäällä! Tässä hyvä mahdollisuus nuorille polttaa karstat koneesta ennen Treen SM-kisoja, pienimmille hiihtäjille kokea erilainen hiihtoelämys ja veteraaneille pehmittää reidet Pirkan jäljiltä… Tervetuloa siis mukaan vaikka ilmoittautuminen ei olisi vielä hoidettuna!

Tässä lähtölista tilanteen 4.3. klo 21.30 mukaan: Honkasprintti_lähtölista2018

 

 

Piirikunnallinen parisprinttikilpailu Honkasprintti hiihdetään keskiviikkona 7.3. klo 18 Honkajoen urheilukentän maastossa: nyt mennään”isoa kovaa” iltavalaistuksessa vauhdikkaalla puolen kilometrin baanalla!

HUOM: Parin voi muodostaa myös eri seurojen hiihtäjistä! Tällöin ilmoittautuminen sähköpostilla (heikki.haunia@honkajoki.fi), eikä Kilmolla ja osanottomaksu KÄTEISELLÄ kisakansliaan.

Parisprintissä koetaan todellista hiihtojuhlaa: vauhdikasta menoa ja meininkiä, taistelua mies-miestä vastaan ja kunnon hapotusta! Kahden hengen joukkueissa kumpikin hiihtää kolme sähäkkää osuutta. Tavoitteena on, että kisa tarjoaa sekä kilpailijoille että yleisölle toisaalta tiukkaa kilpailua, toisaalta keväistä karnevaalihenkeä! Tämä on aivan erilainen kisakokemus ”normaalimatkoihin” verrattuna – tule siis kokemaan ainutlaatuinen elämys!

Seuraavassa linkki kilpailukutsuun: Kilpailukutsu

Alustava kilpailuohje:

OHJEITA KILPAILIJOILLE JA HUOLTAJILLE

 • Tilat ja kohteet:
  • Pysäköinti monitoimitalo Honkalan pysäköintipaikalla (os. Honkalantie). Älä pysäköi muualle.
  • Kisakanslia Yhteiskoululla klo 17 alkaen. Käytössä myös wc ja lämmin aulatila.
  • Kilpailunumerot kansliasta jokaiselle parille erikseen, ns. seurapusseja ei siis ole.
  • Lähtö, maali ja vaihtopaikka urheilukentällä. Lähtö- ja maalialueella myös kioski ja makkaragrilli.
 • Kilpailumuotona parisprintti, kahden hengen joukkueet, molemmat hiihtävät vuorotellen kolme osuutta. Sarjoissa M8 ja N8 yksi osuus on pituudeltaan n. 300m, miesten sarjassa yksi osuus koostuu kahdesta 500 metrin kierroksesta; kaikilla muilla osuus on yksi 500m kierros.
 • Numerolaput: Säästöpankki-numero aloittajalle, Osuuspankki -numero ankkurille. Lähetys pillin vihellyksellä. Mahdollinen varaslähtö kutsutaan takaisin toisella vihellyksellä. Aloitusosuudella ensin n. 20m tasatyöntöä.
 • Kilpailijoille mehu kioskin yhteydessä. Sinne palautetaan myös kilpailunumerot.
 • Kaikki hiihtäjät palkitaan. Palkintojenjako kisojen päätyttyä maalialueella.
 • Verryttely ja suksien testaus mahdollista kisaladulla klo 17.55 asti, jolloin kisalatu suljetaan. Älä hiihdä vastavirtaan! Kilpailun aikana ei verryttelyä kisaladulla, mutta Honkalanmäeltä pääsee lämmittelemään laduille, jotka eivät ole kisakäytössä.
 • Tulokset illan mittaan osoitteessa www.honkajoenseudunurheilijat.fi.
 • Hukatusta numerolapusta perimme 50 euroa.
 • Yleisölle ja huoltajille: Kilpailijat ovat lähes koko ajan yleisön nähtävillä. Tekomäelle ei saa mennä yleisöä. Kovääninen kannustus on erittäin toivottavaa!

Tervetuloa!